Jag ska bara...

Satte mig på golvet för att ta tag i stretchen ordentligt. Dansterminen drar ju snart igång och jag skulle gärna vara lite mindre stel inför det. Det är så förnedrande att sitta och plågas medan alla går ner i spagat.

Hur som helst slog jag upp en tidning framför mig, den ypperliga gratisditningen Buffé för övrigt. Allt för att inte känna mig uttråkad där jag låg och bände på golvet.

Vad hände? Jo, jag var tvungen att dra ner datorn på golvet när jag plötsligt kom på något jag grubblat över en stund. Jag hade suttit och läst jobbannonser och känt igen ett namn så tydligt i en av dem. Jag kom på att jag sett namnet hos några kompisar på deras facebooksidor. Var förstås tvungen att kolla upp om det stämde - genast!

Det stämde faktiskt också. Det föranleder tankar som att jag skulle kunna ha fotografiskt minne eller nåt. Det var iofs ett ovanligt namn, men ändå.

Samtidigt passade jag på att börja administrera den perfekta spellistan. Med Baltimora (Tarzan boys), Sahara hotnights, Kim Wilde och Supertramp. Ultimat blandning. Mycket 80-tal.

Det jag skulle komma till var i alla fall att stretchen uteblev. BA, snälla hjälp mig. Jag sitter för tusan och bloggar istället för att förebygga den totala förnedringen inför dansterminens snart!

Andra bloggar om: , ,

Kommentarer
Postat av: Fröet

det tar vi hand om på nästa BA möte;) dvs bloggskivan;)

2007-08-14 @ 23:05:53
URL: http://litenfro.blogg.se
Postat av: Hanna

Jag ser fram emot att få lite terapi - och kräftor försås :)

2007-08-15 @ 08:05:05
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0