Support

Så har jag äntligen investerat i ett ordentligt knästöd för mitt ömmande knä som verkar ovilligt att ge med sig. Dessutom har jag skaffat hålfotsinlägg till mina Converse. Jag vet, Kluster, du sa det för länge sen att jag skulle bli plattfot i dem. Men bättre sent än aldrig.

Jag funderar på att dra på mig det där knästödet och sen aldrig ta av det igen. Dels för att jag tror jag skulle tycka det var skönt, men dels för att det typ är omöjligt att dra på och av. Är det på så kan det väl få stanna där helt enkelt.

Verkar suga åt sig väta också som en våtdräkt ungefär. Kan inte bli bättre =)

Kommentarer
Postat av: Iah

Du, passa dig för att ha knäskydd på dig för länge... =/ Som du säger så suger de åt sig ganska bra, så huden mår inte så bra efter några timmar. Iaf inte om man spelar 2-3 matcher å har det på sig hela tiden... *S*

Mmm, jag är tacksam för att få in lite pengar. Som "tur" är så är det ju bara 3 veckor så jag kommer ju ändå va ledig. Men oftast så är det surt att jobba när alla andra är ledig...

2007-04-24 @ 11:20:52
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Klusterbitar

Bra bra :)

2007-04-24 @ 17:40:48
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: Hanna

Iah: Hehe... Nä, det blir nog inge bra. helt uttorkad över huden vid knät. Ska undvika attt spela hockey med det också :)

Kluster: Visst är det :)

2007-04-24 @ 20:36:11
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0