Nu vet jag

Jag vill inte skriva fler inlägg om nedstämdhet. Men det blir nog ett till.

Jag antar att det är bättre att veta säkert än att leva i osäkerhet. Det är bättre att veta vad jag ska förvänta mig av morgondagen och veta hur jag kommer att må imorgon. Jag kan gå och lägga mig med obehag i kroppen och veta att jag kommer att vakna likadan. Men det kommer att lätta för varje morgon. Och till slut bli bra. Jag läker, alltså finns jag.

Min kropp har ingen energi längre just nu. Inga fler tårar. Bara ett stort lugn. Somna tryggt i min varma, mjuka säng på min egen arm och förhoppningsvis inte vakna tidigt av värk i magen och hjärtat. Imorgon kanske det har gått över.

Kommentarer
Postat av: Therrorese

Jag kan också tycka att min blogg är väl full av nedstämdhet ibland, men eftersom den är min och det är jag så måste det få vara så.
Du är på god väg med läkningsprocessen redan ju. Du har en klok syn på det och det kommer kännas bättre och bättre dag för dag, sakta. Precis som du säger...Jag önskar att min kroppsliga läkningsprocess kunde sätta fart oxå, så jag slapp vara nedstämd...Nåväl. I morgon är det påskafton, då ska man äta ägg!

2007-04-06 @ 22:34:59
URL: http://therrorese.blogg.se
Postat av: Hanna

Therrorese: Visst är det så att bloggen måste fyllas med mig och därför även min sinnesstämning.
Det som är bra med att Långfredagen är slut är att vi kan sluta lida. Hellre käkar jag ägg än lider :)

2007-04-06 @ 23:00:16
URL: http://hannasplats.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0