Husmor väntar

Jag leker husmor genom att springa i tvättstugan och laga lunch samtidigt som jag har ett barn på armen. Nä, inte riktigt så. Däremot är jag on call ifall det ska till att dyka upp en guldklimp till just idag. Så jag vågar inte riktigt köra igång ett storbak, göra långkok eller starta upp en tjälknöl i ungen. Man vet ju aldrig. Barn är ju så totalt oförutsägbara.

Plötsligt är det som om jag vore gravid. Jag går och känner en viss oro för när det ska bli av. Jag tror inte jag skulle palla med att vara gravid, jag är för nervöst lagd när det gäller oförutsedda blixtivägåkningar. Jag vill ogärna störta iväg mitt i natten. Men, nu slipper jag det jobbiga i alla fall. Ta hand om 2-åringen klarar jag vid det här laget.

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Varför är det så att de flesta föder om nätterna? Vet någon?

2007-04-13 @ 12:28:36
URL: http://blingbling.webblogg.se/
Postat av: Klusterbitar @ 023

När jag snart drar ett besök till bror i Vasastan så har haft en tanke på att passa M ett tag (läs någon timme). Blir mer & mer sugen på att göra det. Min bror & sambo kommer nog stå med stora blå ögon och undra om jag är sjuk :)

2007-04-13 @ 13:40:17
URL: http://klusterbitar.blogspot.com
Postat av: Fröken T

Eller hur?! Att behöva kliva upp kl 05.00 varje morron är inte det roligaste jag gjort i mitt liv. En lägenhet i huvudstaden vore på sin plats så jag kan få lite extra sömn på mornarna! ;)

Sov gott inatt iaf, det får man vara tacksam för!
Hoppas du inte frös alltför mkt när du satt där på bänken utan filt... Det är lixom inte lika roligt när man fryser jätte mkt!

2007-04-13 @ 13:55:05
URL: http://frokent.blogg.se
Postat av: Staffan

Här var det snabba ryck. Från att ha skanderat en utmärkt svada över könsroller till att iklä sig en själv... Nejdå, men det där med tjälknölen var roligt.

2007-04-13 @ 14:40:14
URL: http://sporre.blogg.se
Postat av: Hanna

Bling: Du får googla på det och berätta sen...

Klusterbitar: Visst är det härligt. Någon timme alltså...

Fröken T: Det var inte alls kul att frysa, nästa gång tar jag med en filt...

Staffan: Åh, nej. Vad ska ni nu tro om mig :-/ Nåja, jag har faktiskt aldrig gjort vare sig långkok eller tjälknöl, får jag väl trösta mig med.

2007-04-13 @ 16:45:12
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Ibrahimmarianne

Great web site! I love the content, pics and hard work!

2008-09-09 @ 10:58:08
URL: http://ibrahimmarianne.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0