Båt, buss och vagn

Kort sammanfattning av min dag med Skrutten är:

Åka vagnen, åka buss, gå en stund, titta måsar, titta båten, åka båt, åka buss.

Jag var lite rädd att de skulle försöka avblåsa min kvalitetstid med Skrutten genom att åberopa ett läkarbesök imorse. Men jag var ihärdig. Lite hosta har väl aldrig skadat nån?

Vi hade en underbar dag i solen, med mycket gosande, pratande och knatande. Hon var salig när vi tog Djugårdsfärjan. Så förtjust i färdmedel av olika slag, men båtar i synnerhet.

Så försökte hon sig på ett rymningsförsök när jag skulle återlämna henne hemma. Hon ville att jag skulle vara kvar och försökte dra av mig jackan. Min lilla raring!

Har suttit på en bänk och frusit utan filt a la Fröken T den senaste timmen. Fast utan att beskåda stjärnhimlen. Det var lite för tidigt för det. Funderar över hur jag ska återfå värmen. Dessutom har en alldeles särskilt ihärdig huvudvärk smugit sig på. Ska få lite kaffe för att bota båda tänkte jag. Fast det egentligen är för sent för den typen av utsvävningar. Struntar jag i va!

Kommentarer
Postat av: Blingbling

Vad mysigt ni har hat det. Imorgon ska jag ringa min gudson och boka in lite kvalitetstid. Han är en busig treåring som heter Arvid.

2007-04-12 @ 22:06:23
Postat av: Hanna

Bling: Åh, vad härligt! Det tycker jag att du ska. Jag har fått löfte om att få ta med min lilla Lova ut på tur igen. Det måste vara ett gott tecken :)

2007-04-12 @ 22:09:16
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Magnus

Bra jobbat faster Hanna!

2007-04-12 @ 22:17:03
URL: http://papamac.blogg.se
Postat av: Hanna

Tack pappa Magnus!

2007-04-12 @ 22:29:26
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Fröet

vad mysigt det lät;) Nu när jag äntligen ska til och blogga så funkar det inte. GRRRRRRRRRRRRRRRRR! Inte utan att jag blir lite frustrerad..:(

2007-04-13 @ 12:02:49
URL: http://litenfro.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0