Shopoholic på riktigt och fest!

Mådde lite si så där i morse måste jag erkänna. Och då bälgade jag ändå i mig vatten in i det sista. Det där med varannan vatten är inget för mig. Jag kör typ tre vatten på varje drink. Och ändå blir det så där. Det var absolut inte jätteilla, men jag hade ont i huvudet och magen när jag vaknade. Kände mig dessutom lite nere. Så jag klädde upp mig lite och sminkade till mig i ett försök att pigga upp mig. Sen gled jag iväg på stan. Köpte nya lakan, de var bruna och lite rutiga. De kändes väldigt mjuka och sköna så jag hoppas att de är det. Nu kan jag kanske med gott samvete kasta ut något par från 80-talet som ligger och trycker i garderoben. Så fick jag lite nya strumpor och benvärmare (guuud jag älskar 80-talet!!!).

Jag åkte hem och deppade lite mer medan jag läste om diskursanalys. Inte precis jättepeppande. Var tvungen att sätta mig i solen en stund med min Åsa Larsson-deckare för att tina upp mitt humör lite. Sen åkte jag till J och hälsade på henne på jobbet - hon säljer Vintage denim. Jag älskar att glida runt barfota i butiken och prova alla jeans och toppar som finns. Det känns väldigt hemma på något vis. När jag gick förbi bankomaten på vägen dit såg jag kön och tänkte "skönt att jag inte ska köpa något" (de tar endast kontanter). Sen hittade jag förstås de där perfekta jeansen. Väl ingådda och i min storkek. Vad kan man göra? Det var bara att knata tillbaka till bankomaten igen. Men jag tänkte innan att jag inte väntar om det är fler än fem på kö. Då får det vara. När jag kom dit stod där fem personer prydligt på kö. Jag tänkte att det måste vara meningen att jag ska få de här jeansen. Jahapp, så nu har de fått följa med mig hem i alla fall. Men jag är helt sjukt nöjd måste jag medge. Med mina nya benvärmare och mina skor från i somras som höll på att ta kål på mina fötter är jag nästan som ny. Skorna hade jag för övrigt igår med en liten strumpa i. Det var inte jättesnyggt, men de var helt promenadbara på så vis. Så nu kanske jag kan få ha dem lite innan det blir snö...

Jag har lagat världens godaste lasagne ikväll. Synd bara att min mage fortfarande inte riktigt vill vara med i matchen. Hur länge ska jag behöva vara så här. Det har pågått i två veckor nu. Kan jag ha fått någon form av salmonella eller?

Ska förresten ha en liten spontan kräftis på söndag. Så jag köpte kräftor och öl idag. Var helt inställd på vin men det blir lite mycket med en flaska på en söndag faktiskt. Så det blev några öl istället. Då kan jag känna efter dagsformen. Får se hur många vi blir men jag ska försöka dela ut uppdrag åt de andra att fixa med sig lite saker. Själv tänkte jag baka bröd. Hoppas bara att det blir uppehåll i vädret. Vore skönt att få sitta på min innergård.

För övrigt fick jag ett litet brev från en granne idag. Han ville byta källarförråd med mig. Jag kände bara att jag inte orkar. Mentalt alltså. Jag orkar knappt städa lägenheten och jag har tappat sugen på att laga mat till och med. Något källarförrådsbyte tror jag verkligen inte att det blir tal om. Men hur ska jag framföra det? Suck!

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0