Semiledig

Jag sov så gott inatt. Klockan ringde vid 9 och jag vill inte gå upp. Kändes som att jag kunde sovit i timmar till. Men jag hade ju tänkt hinna gymma innan tvättiden började. Busy, busy, det var bara att gå upp, dra på sig mysbyxorna och skutta iväg i regnet. Det kändes bra att träna i alla fall. Har mest blivit benträning sista tiden med joggning och dans. Men idag blev det armar tills jag storknade. Eller i alla fall tills jag blev tvungen att skynda hem igen för att skynda ner i tvättstugan.

Så jag har tränat och tvättat idag alltså. Dessutom har jag åtminstone smygit igång sökandet efter den perfekta praktikplatsen. Vi fick lite information (eller oinformation kanske) igår äntligen. Det var väl på tiden med tanke på att vi ska börja i november. Men å andra sidan visste vår lärare inte ens exakt när vi skulle börja. Han visste inte mycket alls men önskade oss lycka till i vårt sökande. Ja, jag har fortfarande förtröstan. Det är ju ett tag kvar. Frågan är väl fortfarande vad jag vill. Det är svårt att leta efter något när man inte vet vad man letar efter.

Snart ska jag gå till biblioteket för att återbära lite böcker. Sen skulle jag vilja hitta en bag. Jag vet, tidigt 90-tal. Men jag har kommit på att det vore schysst med en bag. Lite jobbigare att bära på (när man inte åker bil vilket jag sällan gör eftersom jag är kollektivist) men den känns mer praktisk att packa i. Så tycker jag att det ser lite coolt, hockeyaktigt ut. Ja, vi får väl se. Oavsett om jag hittar en så måste jag packa sen. Jag ska ju åka färja ikväll. Soumi, here I come. Eller täl minä tule som finnarna skulle säga (men antagligen inte stava, jag är usel på finsk stavning).

Kommentarer
Postat av: Niclasstella

Great website and thanks for sharing. If you ever need to exchange links please contact me.

2008-11-28 @ 08:25:13
URL: http://niclasstella.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0