Nu brakar min hy samman också

Det är ganska illa ställt med min hy just nu. Den har blivit värre under sommaren och det är så det brukar vara. Men det är lite konstigt för min läkare säger att hyn ska må bättre under sommaren och värmen. Min blir bara finnigare och tristare. Jag har börjat med antibiotika igen. Förra gången blev den lite finare efter någon månad, eller lugnare i alla fall. Det blossade inte upp saker plötsligt. Men efter ytterligare en tid fick jag utslag över hela kroppen, 6-veckorsros enligt läkaren. Jag har haft den typen av utslag tidigare, men inte så kraftigt över hela kroppen. Det var utslag över hela bålen och mycket på armar och lår. Jag såg ut som en spetälsk och det var rätt trist. Jag vill helst inte vara med om det igen.

Jag har fått lite nya tips om mediciner som skulle kunna hjälpa. Måste nog ringa min läkare igen. Det är lite trist att hon inte kan remittera mig, för husläkare är verkligen inte experter på något. Om jag kunde få komma till en hudspecialist så skulle jag kanske kunna bil behjälpt på riktigt. Det är trist att ha så här dålig hy. Någon gång i livet kunde den väl få se fin ut!


Kommentarer
Postat av: issa

kan man få utslag av anibiotika!? jag åt det i 10 dar för öroninflammation och är nu helt prickig på ryggen o bröstet.. det värsta är att det inte går bort fast jag slutade med tabletterna för 5 dar sen! usch!

2006-10-02 @ 09:59:42
URL: http://hallonpersika.blogg.se
Postat av: Nicklassara

Excellent site, added to favorites!! Wonderful and informative web site. I have found much useful information.

2008-09-26 @ 13:44:56
URL: http://nicklassara.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0