Lugnare

Jag känner mig lite lugnare nu till kvällen. Dagen har varit mest bra. Min nya arbetsgivare hade inget ekonomijobb den här veckan men däremot ska jag få starta deras nya projekt med att utveckla texterna på intranätet på onsdag. Det ska bli kul och spännande. Mitt första konsultjobb!

Däremot har inte de två potentiella praktikplatserna hört av sig. Det stora kreddiga företaget har nu haft en vecka på sig. Är det månne dags att höra av sig igen. Det andra företaget ringde jag imorse. Hon lät inte allt för entusiastisk, men sa att hon skulle låta mig veta. Om det hade varit nej inbillar jag mig att hon e-postat mig direkt och sagt det. Så jag kan trots allt känna mig lite hoppfull.

Nya kursen verkar smått hysterisk i alla fall. Skrivdiaktik. Det verkar kul och lärorikt, men vårt externa projekt ska vi göra redan nästa vecka. Inte mycket tid att fundera på med andra ord. Dessutom är det mycket litteratur som är svår att få tag i. Men det brukar lösa sig i slutändan. Vi har delat upp texterna lite också så att man inte behöver lusläsa allt. Min motivationsnivå, sista kursen inför praktiken, är inte gigantisk kan jag erkänna.

Så var det kul att repa idag, även om jag blev väldigt sen från skolan. Det gick riktigt bra även om trummisen var sjuk. Jag älskar att sjunga. Älskar, älskar, älskar!

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0