Alternativ städning

När städandan nu faller på och jag inte ännu har någon dammusgare får jag ägna mig åt lite alternativ städning. Sånt där som jag märker att jag ofta försakar för andra grejer. Idag rengjorde jag köksfläkten. Det var nog i grevens tid. Jag minns inte hur länge sen det kan ha varit sen jag städade den sist. Men det känns som ett år sen och med tanke på hur snabbt tiden går var det säkert två. Brrr... Mycket stekflott där vill jag lova.

När jag ser mig runt i köket inser jag att det finns en del fläckar att gno på som jag normalt sett inte "ser". Jag skulle behöva gå på med trasan på skåp och kylskåp lite oftare. Jag förstår inte varför det aldrig bli av i vanliga fall. Det tar inte många minuter, men det blir så mycket fräschare efteråt. Det är väl just det där att jag inte ser det oftast.

Håller fortfarande på och funderar på vad jag ska göra med det här stället när studietiden är över (om typ tre veckor!!). Kasta ut datorn och köpa laptop så köper jag loss en hel del yta. Men det är fortfarande ett problem att jag har dåligt med förvaringsutrymme. Min klädstång är ca 50 cm bred och då ska vinterjackorna få plats där. Sen är hyllmetrarna för byxor och tröjor verkligen inte många heller. Ska jag behöva bryta upp och flytta? Snyft. Det är sex år jag har tillsammans med min lägenhet. Men tiden kanske börjar bli mogen. Jag måste bara hitta ett nytt underbart hem med mycket potential. Jag vet ju på vilken gata det ska ligga i alla fall och det är ju alltid något.

Kommentarer
Postat av: Fröken Nilsson

Annars kan du som jag ge bort hälften till myrorna för vid flytt inser man hur mycket energi en massa saker tar... Ända tills man blir frestad på HM igen. Håller mig borta därifrån nu. :)

2006-10-14 @ 21:11:03
URL: http://www.sarahnilsson.blogg.se
Postat av: Hanna

Myrorna är ett frekvent besökt ställe i mitt liv. Det känns alltid lika bra att dumpa grejer där. Men det är konstigt att det verkar vara någon som fyller på i garderoben också, för det finns ju alltid mer.

2006-10-15 @ 23:00:01
URL: http://hannasplats.blogg.se
Postat av: Ailoolea

Excellent site.

2009-12-11 @ 10:57:58
URL: http://ailoolea.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0