Tempo, tempo

Vi körde långrep idag, 11-15. Det blir så konstigt att vara busy vid den tiden för då missar man lunchen. G hade dessutom busat till det och tagit med sig öl som vi bälgade i oss i slutminuten. Efter det var jag helt däckad. Ingen riktig lunch och sen öl. Det är som värsta sömnpillret för mig. Som tur var gick repet ganska bra efter några små incidenter i början. Vi saknade virvelkagge och PA:t var konstigt tyst - inte ett brus. Det visade sig att någon fått hyra grejer ur lokalen och att det var därför den var urplockad. Dessa kom nämligen dit och skulle försöka byta ut sina dåliga grejer mot det som fanns kvar. Men då var vi som tur var där och stoppade dem. Men vi var ändå en virvelkagge kort. Som tur var dök det upp folk i studion som kunde skaka fram en ny virvel och dessutom en ny trumpall - den vi hade var helt låg och trasig så den sjönk hela tiden.

Nu ska jag äntligen inta lite lunch. Sen hoppas jag på att få ny energi. Jag har massor med grejer jag skulle behöva hinna med och det mesta av dagen har redan gått. Suck! Hur hinner folk med allt man måste?

Kommentarer
Postat av: amanda

hej! tack for kommentaren och visst har du ratt, haha frankrike ar sjukt bisarrt ibland, men jag ar anda inte fardig har pa ett tag, det ar hatkarlek fran forsta borjan! hoppas du mar bra, manga kramar fran amanda

2006-11-18 @ 19:10:14

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0