Skogsmulle

Jag håller på att bli galen, jag ser miljörelaterade grejer hela tiden. Varje gång jag slår upp tidningen tänker jag: "Vad håller vi på med är vi galna?"

Igår läste jag om sjukhussjukan exempelvis och andra resistenta bakterier. Jag tror inte att det är meningen att vi ska bota en massa sjukdomar, för det kommer hela tiden värre grejer då. Det är meningen att vi ska ingå i kretsloppet precis som allt annat levande och eftersom vi försöker manipulera det muteras vår omgivning hela tiden. Något förstörs i naturen varje gång vi försöker sätta oss över den. Vi verkar ännu inte ha förstått att vi inte kan sätta oss över naturen och att det heller inte är meningen.

Idag läste jag om en fjälltopp i Dalarna som är naturreservat och samiskt residens. Nu vill Idre göra slalombacke av det sista stycktet orörd natur som finns (känns det som i alla fall). Är inte det typiskt människan att försöka profitera på allt som går istället för att kunna se det vackra i naturen? Jag tyckte det kändes helt löjligt och jag vill bara skrika rakt ut när jag läser sånt där. Jag vill definitivt protestera i alla fall.

Läste även igår att nya regeringen (eller om det var kommunalrådet) vill dra ner bidragen till miljö och diverse naturreservat. Jag tycker att det känns så bakåtsträvande. Vilken tid är det vi lever i egentligen?

Jag måste bli skogsmulle. Nu.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Jag blir också vansinnig när jag hör detta! Argh!

Om dem inte vil överleva kan dem väl hitta på något enklare sätt, som att hänga sig, till exempel.

2006-11-19 @ 18:46:43
URL: http://rainfor.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0