Mediefokuserad

Jag har fått möjlighet att springa runt i TV-huset vid fler tillfällen idag. Det känns väldigt mäktigt. Dels är studiorna helt gigantiska, dels får man möjlighet att reflektera vilka mäktiga människor som har sprungit där före mig. Det är nästan så att jag känner historiens vindslag i de där korridorerna.

Imorse var jag på nyhetsredaktionen och kikade runt i studion. Jag fick möjlighet att prova att presentera vädret. Min kollega som var med på the grand tour tyckte jag verkade ha talang för det där. Väderflicka? Sen i eftermiddags var jag med och arrade presskonferensen för årets julvärd. Jag fick vara med och gömma honom och se till att inte journalisterna försökte smygkika in bakom skynket. Ja, så det var jag och Ingvar idag.

En hisnande dag. Jag älskar mitt jobb när dagarna är som idag.

Kommentarer
Postat av: Staralias

Hello my name is Cisco. English language is my second language . I visit sites like yours to learn new english vocabulary words and improve my english grammar . I hope to have effective communication and business communication for a new job in US. I learned a new word of the day from your site. I plan to be public speaking and business writing better now from your site. Thank you.

2008-01-09 @ 19:49:47
URL: http://staralias.blogspot.com

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0