Kyla och shopping

Det var liet av chockkyla ute idag. Jag hade klätt mig väl och frös inte direkt. Men min haka och mina fingrar var nära att förfrysa. Mycket märklig situation.

Det som är bra med så här tidig kyla är att affärerna inte ännu har lyckats uppfatta hur kallt det är ute. Då har de heller inte hunnit vrida upp värmen till max inne. Det värsta jag vet är att shoppa på vintern när man är fullt påpälsad och sen springa runt i affärer där det är 25 grader. Jag får allvarliga svettattacker som förtar shoppingglädjen totalt.

Idag var värmen inomhus alltså inget större problem. Däremot var jag svårmotiverad. Det var som att jag inte orkade gå runt ens en gång. Hela stan var förstås full av kids på höstlov, vilket var lite småjobbigt. Annars brukar förmiddagarna vara ganska stillsamma och perfekta för spontan shopping. Men idag var det kö överallt och alldeles för jobbigt för mig.

Jag skulle verkligen behöva köpa ett par skor. Vinterskor har jag, men jag tänker att det är för varmt för dem nu. Jag skulle behöva ha något annat än sneakers på jobbet. Kanske rent av ett par skor som jag bara har på jobbet inne. Jag kan tänka mig att mina fötter kommer att koka om jag springer runt i vinterskorna inomhus hela dagarna. Det verkar hur som helst inte som att det kommer att bli något med det just nu. När jag börjar jobba kommer jag inte ha någon tid för shopping. Jobba hela dagarna och kvällarna uppbokade på annat. Blir bra för min ekonomi.

Kommentarer
Postat av: Jess

haha, förstår precis vad du menar med svettattacker när det är vinter.. usch

2006-11-01 @ 13:13:27
URL: http://jessjess.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0