Fördelen med grannar

Graderna ökade markant här i huset när jag var påväg upp från tvättstugan. Hittade en granne jag aldrig tidigare sett. Det skulle jag definitivt ha kommit ihåg. Ojojoj! Vi hade rent av ett litet moment. Vilken blick som fastnaglades i min. Det tog flera sekunder innan jag fann mig såpass att jag kunde säga hej. Sen fortsatte vårt moment alla sekunder det tog mig att gå upp för trappan. Därefter försvann han in i sin lägenhet, lite dröjande.

Jag kan erkänna att jag har haft ett antal moment just i min trapp. Mycket märkligt sätt att träffa folk på. En gång stod en kille i trappen och läste. Jag hade tvättstuga även den dagen och gick således upp och ner i trappen vilket resulterade i att jag hann se honom flera gånger. Sista gången sa han något som jag inte minns ordagrant men som gick ut på att att han var glad att hans kompis var sen hem så att han fått möjlighet att se mig knata upp och ner för trappen flera gånger. Hm, jag vet inte om det var den ultimata raggningsrepliken (jag föll inte för den), men den var definitivt originell.

Det finns stora fördelar med att bo i ett hyreshus med många lägenheter. Det finns alltid nya ansikten att bese, även om det oftast brukar sluta just vid det.

Kommentarer
Postat av: Mickan

Man ser nytt folk varje dag. :) Jag går i en klass med 100 pers. :P
Tack för beröm. :)
Ha det bra!

2006-11-12 @ 23:42:45
URL: http://angel-like.com
Postat av: Honken

Åhh, vad spännande. Du måste hålla oss uppdaterade. :-)

2006-11-13 @ 08:27:15
URL: http://honkenponken.blogg.se/
Postat av: Baraal

Great site keep up the good work

2008-04-16 @ 09:14:52
URL: http://baraal.blog.ca

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0