Sentimentalitet

Jag har just varit och sett Danscenters elevföreställning på Orionteatern. Det var så otroligt kul! När jag ser dans tänker jag alltid att jag borde börjat dansa när jag var yngre. Men, men, jag har äntligen tagit tag i det i alla fall. Jag tror nog jag ska köra ett terminskort nästa termin. Då kan jag dansa mycket mer än bara en gång i veckan. Det finns ju så många roliga dansstilar att förkovra sig i. Jag vill köra locking, streetdance och streetjazz utöver jazzfunken som jag naturligvis vill fortsätta med. Det kan bli svårt att hinna med fyra, men tre i alla fall. Locking ser så coolt ut, men jag tror att det förutsätter att man är riktigt bra. För locking kan man inte vara halvbra på. Men å andra sidan handlar det väl rätt mycket om inställningen också. En del av de jazzfunkare som jag såg idag kunde ha varit bättre och de varit, eller åtminstone sett, lite mer hängivna ut.

Balett tror jag skulle vara kul också. Men det är inte snyggt förän man är riktigt bra. Och frågan är om jag någonsin kommer att kunna bli det när jag börjar som 26-åring. Hmmm.... Hur som helst tror jag att jag skulle gilla teknikgrejerna. Jag älskar hopp, piruetter och allt sånt som vi håller på med i jazzen. Jag skulle gärna ha mer sånt.

Dagen till ära har jag förövrigt till stor del spenderat med the brother. Han efterskänkte mig en kontorsstol. Nu ska jag vä kunna sitta lite skönare framför datorn i alla fall. Det känns redan mycket mer avslappnat än på min gamla pinstol.

Jag undrar om det är något på TV idag som jag måste se. Annars vore det en ganska god idé att förbereda föroppositionen till imorgon. Jag vill inte känna att jag sågar honom utan hjälper honom. Jag bör nog med andra ord fila på upplägget. Så får det nog bli. Tjing!

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0