Stresshopping

Ibland funkar det faktiskt. Att shoppa efter jobbet. Det är något jag sällan tvingas till eftersom jag kan shoppa på dagtid på terminerna. Det är det allra bästa med att plugga måste jag säga. Så lugnt och skönt och jag kan shoppa fritt i timmar. Samtidigt har stresshoppingen sin egen charm.

Eftersom jag rekade lite igår så visste jag vart jag skulle. Jag hade precis en och en halv timme på mig från att jag gick från jobbet tills min tvättid började. Jag körde på och började fråga ut skoförsäljerskan om min egentliga skostorlek. Min vänsterfot är aningen större än min högerfot vilket normalt resulterar i storlek 40 i skor. Det funkar så länge det är sneakers. Men andra skor glappar lätt om de är förstora. Hon tyckte att det  "inte spelade någon roll om de var lite små när det är läder". Mhm, intressant. För henne eller för min vänsterfot som får trängas tills skorna är utgådda. Jag kom i alla fall därifrån med ett par skor i storlek 39. Jag fick inse att det inte höll med 40-orna. Jag gillar mina fötter i storlek 39. De ser så små och nätta ut. Tyvärr var skorna vita. Skulle verkligen behöva ett par svarta lite mer rockiga skor. Men, inte den här gången heller...

Efter skoshoppingen gick jag vidare till Top Shop. Har inte varit där på ett bra tag. Men jag fick faktiskt möjlighet att utnyttja min studentrabbat med en grön top. Väldigt snygg färg måste jag säga. Den är dessutom väldigt somrig och kommer att bli skitsnygg med mina vita byxor. Det som känns lite tråkigt är att jag knappast kommer att klä upp mig i något av det nya imorgon eftersom jag ska direkt till landet sen. Det känns lite opraktiskt att komma i "nätta" skor eller vita byxor när jag ska springa i skogen. Men det är ju en vecka nästa vecka också. Jag gillar bara inte att vänta.

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0