Avslutat kapitel i mitt liv

Äntligen är den inlämnad! Jag snackar förstås om uppsatsen. Min tillförordnade examinator lät väldigt glad över att jag var glad och lättad över att jag var lättad. Och jag har verkligen lyft stora stenar ur mitt system. Jag kan andas, mitt hjärta slår i normal frekvens, jag kan sova, jag kan äta, jag springer inte fram på gatorna. Jag är helt enkelt lugnad. Jag vet förvisso inte om jag blir godkänd, men det ligger inte heller i mina händer just nu. Nu ska jag förhoppningsvis aldrig behöva nämna den igen på den här bloggen. Allt jag behöver är att se ett litet G på kursweben.

Enough about that! Idag skulle jag äntligen i godan ro få ligga i solen. Då började det förstås att regna. Jag och Maria skulle gå på parkteater. Men vi fick hålla till godo med grekisk mat och öl. Inte fy skam. Ölen var f.ö. inte grekisk utan tjeckisk. Men god. Jag har dessutom passat på att städa idag. Det var minst tre veckor sen jag städade. Så skönt! Det tog inte särkskilt lång tid, men jag bara lät mig slippa ha ångest över annat. Jag har också haft tid att arrangera en låtlista idag. Det är mycket -93 just nu. I lördags definierade vi dansen för -94. Vi blev helt galna när vi kom på den. Helt grymt körde vi den i trio. Det verkar ha lett till en del skratt i alla fall. Vi definierade en del andra årtals dansrt också. Sånt är så grymt! Jag älskar definitioner.

Jag behöver inte tänkta på plugg på två månader nu. Jag borde ju vara helt överlycklig. Men det innebär samtidigt att jag måste jobba. Vilket är egentligen värst. Jag tänker ur sovsynpunkt. Det återstår att se....

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0