Låtsasjobba?

Jag har fått dagen att gå idag på något sätt. Det känns inte som jag fått mycket gjort på jobbet - men ändå. Jag lyckas göra allt extremt långsamt vilket gör att jag drygar ut på det jobb som finns. Jag blir bättre och bättre på att löka vad sommaren lider. Så hinner jag tänka på en massa andra saker som jag hellre tänker på än löner. Tanterna älskar mig ändå, för på något vis är jag ändå snabbare än dem. Dessutom har jag lyckats med att bli überfürer på bokföringsprogrammet nu också. De kommer till mig med frågor rent av - och jag har jobbat där i fyra veckor. Det är helt sanslöst. Men de gillar inte riktigt att bokföra vilket gör dem illvilligt inställda till systemet från början. Jag har inte någon dålig relation till bokföring så för mig är det ett system som vilket som helst.

Idag skickade vi lönerna i alla fall och då blir alla galna. Förutom att det är allmänt kaos brukar all spänning släppa efter att lönen är skickad. Då är alla flamsiga som tonåringar. Det är ganska kul!

Appropå skickad lön. Jag är så pank. Trodde jag hade en liten marginal, men jag blev varse idag att det var felaktig information. Imorgon ska jag klippa mig och sen är det noll på kontot. Måtte helgen bli gratis! Hur gick det här till - igen!

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0