Robottrender

Vi hade en liten dragning på jobbet härom dagen som handlade om trender som är på gång. I Asien är robotar stort. Då snackar vi inte R2-D2, vi snackar robotar som ser ut precis som människor. Robotar som vi kan chippa så att de gör det vi vill. Robotarna kommer antagligen att bli smarta och till slut självtänkande men fortfarnade utan den viktiga magkänslan (som jag inte skulle kunna leva förutan).

Människan gör verkligen allt för att rationalisera bort sitt eget existensberättigande, det är i alla fall min slutsats. Det räcker inte med att utrota oss själva, vi måste se till att den finns varelser som kan fortleva som nästan är som oss. Och om robotarna går att chippa måste ondsinta krafter kunna använda dem till sina dunkla motiv.

Robotarna kommer att ta över jorden när den är grå och obrukbar. Även om vi aldirg kommer dit kommer de att ta över. De kommer att bli smartare än oss och vända sig mot oss. Och varför inte?robot Om det är så att människan skapat krafter mäktigare än natrukrafterna, varför skulle det inte kunna vara robotarna? Då kan de också överträffa oss.


Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0