Dokusåpa fast paw rikh titt

Skönt, skönt, skönt med helg. Dagarna på redaktionen är som en dokusåpa, fast paw rikh titt och utan tv. Tyvärr sov jag riktigt dåligt inatt. Jag somnade gott men vaknade vid 2 och låg halvvaken resten av natten. Det var varmt och jag kom inte till ro. Det har gjort att jag är lite stel i kroppen idag. Men jag kom ju upp tidigt i alla fall och det var rätt skönt. Om jag sover så där djupt och mojjigt brukar jag kunna somna om hur många gånger som helst. Och ändå känna mig groggy.

Det bästa med att det är helg är att jag får vara för mig själv och tänka mina tankar. Det har varit en lite småjobbig vecka rent känslomässigt. Jag är glad att den slutade med mungiporna uppåt, eller åtminstone inte neråt. Jag kan ta helg rent mentalt och ta nya tag nästa vecka. Jag tror inte den kommer att bli lättare, inte alls. Men det innebär att jag behöver mycket kraft att klara mig igenom den.

Nu, Itzhaks julevangelium.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Det är väl lite så att 'dokusåpajobben' är de som man drömmer lite om? Allt som man ser på tv'n, så enkelt och smidigt, men ibland sp komplicerat. Alltid kul dock.

Och jag hoppas att snön kommer till Sverige snart. Jag kommer ju snart hem!
Det är samma väder här, bortsett ifrån igår kväll, DÅ var det ruskigt.

2006-12-09 @ 16:37:58
URL: http://rainfor.blogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0