Vatten

Det är något alldeles speciellt med öppet vatten. Igår var jag ute med storebrorsans lilla snurra och puttrade fram över vattnet. Det var så himla härligt. Vi åkte nära strandkanten och kikade på båthus av varierande storlekar, kvalitet och ålder. Ett sånt skulle man ha. Tänkt att ligga där i en hängmatta lata sommardagar som är för varma för direkt solljus. Precis vid vattnet och i ute, fast ändå inne.

I lördags var vi vid havet också. Jag skulle kunna sitta och stirra ut över havet i evighet. Blev inget med det i lördags dock eftersom dimman låg tät. Trodde att den skulle lätta vilken sekund som helst, men det kom och gick. Kom tyvärr oftare än den gick. Vi låg där på klipporna ett tag och lyssnade på fartygens tutande, men sen gav vi upp. Inne i vår kanal var det strålande sol, och det var ändå det vi fick prioritera. Men havet är underbart!

Hemma i stan finns det också gott om vatten. Särksilt idag som det har regnat. Men oavsett finns det en hel del vatten att spana ut över. Vatten i en vy ger ett visst mervärde. Jag knatade runt på Riddarholmen idag innan det började regna. Den är ju omgiven av vatten och vyerna är rätt magnifika åt alla håll. Lyckades kika in i ett och annat kontor i de trånga gränderna. Jag skulle inte tacka nej till att jobba där. Sen... När jag har startad mitt eget konsultbolag. Då ska jag sitta där. Det blir dyrt!


Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0