Shopping och tvätt

Jag har känt mig helt ok idag ändå, trots bara tre timmars dålig sömn alltså. Förutom när jag skulle läsa tunga texter om diskursanalys. Då var inte hjärnan helt med kan jag säga. Min hjärna slår dessutom loopar runt tankarna som jag hade inatt. Det är inte bra att ligga vaken och fundera. Det förstör verkligen hela dagen. Kan knappt fokusera på något annat.

Vi hade i alla fall projektarbete i förmiddags. Tjejerna kom hit och vi snackade lite. Om lite allt möjligt om jag ska vara helt ärlig. Det var trevligt. J och L är ju i samma grupp som jag vilket är kul. Men så var det två till som jag aldrig jobbat med förut. Tror gruppen kommer att bli jättebra. Lite nya infallsvinklar kan vara bra och de verkar sköna. Känns lite trist att det är sista terminen ändå. Dessa två är nya i klassen sen inte allt för länge sen. Jo, den ena har väl gått i mer än ett år, men vi har nästan aldrig läst samma kurser. Så det känns lite trist att stifta nya bekantskaper så här sent.

Efter det drog jag iväg ut på stan utan att ha ätit. Men det gick otroligt nog bra. Balansen i kroppen är ändå helt uppfuckad efter den här natten. Så inget är som det ska och jag klarar mig längre utan mat. Borde vara tvärtom kan man tycka. Hittade fina lakan på Åhlle. Jag skulle behöva nya. Har en del som skulle kunna hivas. De har ett antal år på nacken och är rätt slitna. Dessutom har lakanen fel bredd, morr. Men det blev inget med det idag. Däremot hittade jag ett par svarta, rockiga skor som jag letat efter... jag vet inte hur länge. Tror att de kan funka riktigt bra. Det är dessutom en liten klack på dem, inte allt för hög. Jag hade annars tänkt att de skulle vara utan.

Skulle ha läst ett ton texter nu i eftermiddag, men det blev inte riktigt så. Har däremot tvättat. Det behövdes verkligen. Hade inga linnen kvar och det är ju fortfarande väldigt varmt ute, så de behövs.

Imorgon ska jag till skolan igen, tjoho. Sen ska jag försöka springa till gymet innan jag drar till L&M på middag. Det ska bli såååå trevligt. Det var länge sen vi hade en middag tillsammans. Allt ska bli som då...

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0