Så var det semester

Jag var på mycket bra humör på jobbet idag. Sista dagen - för den här gången. De hoppas att jag kommer tillbaka nästa sommar. Jag hoppas att jag blir klar med min utbildning till jul, men annars kanske jag dyker upp hos lönetanterna även nästa år. Jag diggar dem stenhårt och stället är inte på något vis dåligt. De trodde de skulle behöva en månads avvänjning då jag slutat. Jag vet inte det, kanske behöver de en månad för att reda ut allt som jag kan tänkas gjort galet :-)

Vi fikade i alla fall på eftermiddagen och jag fick en present. De är ju för gulliga. Jag är inte särskilt mycket för blommor och kanske har de greppat det eftersom jag fick paket istället. Det var trots allt inte så vemodigt att gå därifrån som jag trott innan. Jag blev inte så sentimental. Kanske dyker jag upp där igen i något sammanhang. Men de har verkligen förgyllt min sommar.

Ikväll fick jag laxfärsbiffar. En mycket trevlig anrättning måste jag säga. Det kommer det nog att bli igen. Jag gillar verkligen lax. Borde överlag äta det oftare. Så har jag fått mig ett glas vin också. Det gav mig mest huvudvärk, men ändå. Det är ju trots allt semester...

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0