Kvällsmål

Middagen efter min promenad/jogg blev på samma kräftstjärtsklämmetema som igår. Och det smakade lika bra. Jag kokade lite extra mandelpotatis som jag kan steka på imorgon för att komplettera pytten som blev kvar idag.

Just nu intar jag en glasshake. Mycket mumsig. Ville göra den på Sias chokladglass men någon sådan hittade jag dessvärre inte. Det blev GB:s chokladglass med hasselnöt istället. Det var också riktigt gott. Hade i en skvätt grädde för att få den där riktigt gräddiga smaken. Inte blev det sämre precis!

Ska få lite ost när kvällens film börjar. Till den blir det kex, mango och physalis från igår som jag kompletterar med lite kiwi som jag införskaffade idag. Det var så länge sen jag åt kiwi! Jag börjar bli riktigt bevandrad i fruktdisken. Bananerna och äpplena går jag snabbt förbi numer. De lockar inte riktigt när det finns en massa annat gott som väldigt väl utgör ett substitut för godis och annat.

Läste precis ut min bok. Det var en Håkan Nesser. Jag tror det finns någon i serien som jag ännu inte läst. Håller på att kolla upp det på nätet. Det var förvisso länge sen jag läste de första böckerna så jag skulle mycket väl kunna läsa dem igen utan att minnas detaljerna. Men det känns ju onödigt med tanke på hur många andra böcker det finns här i världen som jag inte läst.

Kommentarer
Postat av: Oddelina

Keep up these useful pieces.

2009-01-13 @ 20:14:37
URL: http://www.enequist.dk/oddelina

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0