Kontakt

Jag fick äntligen mina linser från Lensway idag. Det kändes bra, dessutom verkade styrkan passa också. Den var lite lite hemsnickrad. Min optiker var ju så galen och vägrade säga hur det skulle vara. Trött blir man. Hur som helst var det lika obehagligt som vanligt att ha dem i. Nu har jag i alla fall köpt mig lite smörjmedel till ögonen. Det känns lite bättre. Jag hoppas att det ska hjälpa. Kom på att det var kul att se mig själv "som vanligt" igen. Det var ett tag sen jag var utan glasögon nu. Har aldrig haft på mig dem konstant, men senaste halvåret har jag det. Det har gått rätt bra tills huvudvärken kom krypande igen. Det värsta är att jag har vant mig vid att alltid kunna se. Det är otroligt lyxigt, och jag vägrar gå tillbaka till att vara blind. Så jag får väl prova att köra linser ett tag. Då kan jag ju byta av lite i alla fall.

Jag insåg även att jag hade en bra hårdag idag. Trodde inte att de existerade längre. Men idag hade jag en så de gör väl det antar jag. Det kan också bero på att jag ser annorlunda ut utan glasögonen. De går inte alltid ihop med min frisyr på något sätt.

I övrigt då: första dagen på semester och självklart är det nästan regntugnt. Guuud, vad ska jag ta mig till. Ge mig en bil så drar jag.

Kommentarer
Postat av: IDA

Jag hade linser konstant i flera år tills mina ögon, för ungefär ett halvår sen, sa upp sig helt. Nu är det glasögon som gäller på heltid. Lite tråkigt, men världsligt.. Hoppas att du får det att funka med linserna! Trots den galna optikern som inte ville lämna ut receptet...

2006-08-14 @ 19:04:03
URL: http://navelludd.webblogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0