Godnatt sommaren

Jag säger godnatt till sommaren ikväll. Det lider definitivt mot höst nu. Men jag tror vi kommer att få några varma dagar till ännu. Även om jag kommer att vara i skolan desto mer nu.

Jag hoppas att jag även kan säga godnatt till min sommarhud (i ansiktet). Den får gärna blir lite mer vårig eller så. Det har flammat upp en del blubbar i mitt nylle den senaste veckan och de får gärna gå tillbaka vilken dag som helst nu. Det enda jag kan tänka när jag ser mig i spegeln är "m u s t   n o t   t o u c h e" och det går så där. Det blir värre för varje dag. Jag vill gärna klösa mig i ansiktet hela tiden, men det blir ju bara värre. Förra sommaren var mitt ansikte som... ja, jag vet inte vad. Jag såg helt blåslagen ut på kinden. Brrrr.... Det var hemskt. Det får som sagt ge med sig vilken dag som helst nu.

Jag tänker inte säga godnatt till mitt nattöppna fönster ännu. Sover så gott när det är lite svalt. Det har gått väldigt bra i sommar också. Det har inte blåst så mycket så att det står och slår. Mitt fönster går inte att ställa upp utan det är bara öppet för vinden (so to speak). Det gör det lite svårt att ha öppet året om. Men ett tag till ska det väl gå bra.

Jag hoppas att jag inte måste säga godnatt till landet ännu. Vill åka dit en gång till om det finns möjlighet. kanske till och med ta ett höstbad. Men så mycket kan jag inte lova.

Ja, jag säger i alla fall godnatt nu. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: IDA

Vissa saker säger man gärna godnatt till, andra vill ha vara uppe med lite till.

2006-08-29 @ 15:48:22
URL: http://navelludd.webblogg.se

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0