Fjärden ligger blank

När jag var liten stod alltid radion ute på på landet under somrarna. På morgonen lyckades vi alltid lyssna på skärgårdsvädret. En mysig tradition med tanke på den lilla Taube-låt som inleder värdet. När jag hör den låten blir jag 10 år igen och har precis stigit ur sängen. Det är varmt ute och mamma sitter redan på altanen och äter frukost. 

En liten nostalgisk återblick bara. Eftersom det är semesterns sista dag. Nu har den börjat. Det verkar vara fint väder för stunden i alla fall. Jag kanske blir en bryggsittare en stund på förmiddagen ändå. Det vore den perfekta början på den sista dagen. 

Igårkväll insåg jag i alla fall vikten av att jag tränar varje dag. Det är så mycket lättare för mig att komma till ro på kvällen. Så jag får väl gå på gym idag om jag hinner. Annars blir det nog lite yoga. Känner faktiskt inget i benhinnorna efter min promenad/jogg igår. Det är bra. Kanske har vant mig vid skorna nu då. Jag tror annars att de är de som föranleder benhinnesmärtorna. De är så uppbyggda i fram att det känns som att jag går i uppförsbacke hela tiden. Som på en luftkudde. Hur som helst verkar jag spänna fötterna då vilket leder till smärtor i benhinnorna. Eller mer som en träningsvärk får jag väl säga. För det går över i smma takt som en träningsvärk. Jag får köra dem ett tag till i alla fall. De prioriteras inte med nya joggingskor just nu. Då får jag gå på gym och dans i stället.  

Kommentarer

Skicka flaskpost

Namn:
Kom ihåg mig till nästa flaskpost

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0